FONDACIJA "KONRAD ADENAUER" PROMOVIRALA MLADEŽ HDZ-a BiH: U pozadini Thompson pjeva o Herceg-Bosni

Događaju je prisustvovao i Sven Petke, koji se vidi na i na fotografijama.

  • Politika

  • 10. Jun. 2023  

  • 4

Na Instagram profilu Fondacije "Konrad Adenauer" Sarajevo objavljen je promotivni video sa skupa u Mostaru koji je organizirala Mladež Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine.

Na objavljenom promotivnom snimku čuje pjesma "Lijepa li si" u izvedbi Marka Perkovića Thompsona, u kojoj su i stihovi "Herceg-Bosno srce ponosno", javlja Istraga.ba.

Događaju je prisustvovao i Sven Petke, koji se vidi na i na fotografijama. Petke je član Kršćansko-demokratske unije Njemačke i direktor predstavništva Fondacije "Konrad Adenauer" u Bosni i Hercegovini.

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...