FADIL NOVALIĆ O MONSTRUOZNIM PORUKAMA RATNOG ZLOČINCA: "Misli li Dario Kordić da bismo ih ovaj put dočekali nespremni?"

"Ponižavajuća je šutnja neustavno nametnute "Trojke" ali kada si nametnut moraš se ponašati kako odgovara onima koji su te nametnuli i koji su Ahmiće omogućili embargom", kaže Fadil Novalić

  • Politika

  • 11. Jun. 2023  

  • 9

"Izjava presuđenog ratnog zločinca Daria Kordića da bi sve ponovio i jeste razlog zašto je dobio podršku od vrha HDZ-a, oni njega i brane iz razloga što znaju da bi on sve ponovio, naveo je bivši premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić na svom Facebook profilu reagirajući na snimku koja se pojavila u javnosti a u kojoj presuđeni ratni zločinac Dario Kordić kaže da se ne kaje za počinjenje zločine.

- Ponižavajuća je šutnja neustavno nametnute "Trojke" ali kada si nametnut moraš se ponašati kako odgovara onima koji su te nametnuli i koji su Ahmiće omogućili embargom, pogotovo kada već par mjeseci Kordića pokušavaju rehabilitovati.

"Zar oni stvarno misle da bi im mi dopustili da ponove Ahmiće? Izdajnici možda bi, ali oni su manjina u ovom narodu", poručio je Novalić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...