TRAGIČAN SLUČAJ U BRČKOM: Muškarac se ugušio nakon pada u šaht

Uviđajem koji je izvršen na licu mjesta pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčko distrikta utvrđeno je da se radi o nesretnom slučaju.

  • Hronika

  • 11. Jun. 2023  

  • 0

Smrt muškarca inicijala H.F (78), čije je beživotno tijelo pronađeno u šahtu, nastupila je padom u šaht u kojem se nalazila voda, usljed čega je došlo do gušenja - potvrdila je portparol Policije Brčko distrikta Dževida Hukičević.

Ona je rekla da je obdukcija tijela stradalog muškarca izvršena danas po naredbi Tužilaštva Brčko distrikta.

Beživotno tijelo muškarca pronađeno je u petak u šahtu u ulici Svetozara Ćorovića u Brčkom.

"Policiji Brčko distrikta je u petak u 13.57 sati prijavljeno da je u ulici Svetozara Ćorovića u šahtu pronađeno NN muško lice u beživotnom stanju. Odmah nakon prijave policijski službenici su izašli na lice mjesta i preduzeli sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti te utvrdili da je riječ o licu čiji su inicijali H.F. rođenom 1945. godine, nastanjen u Brčkom", rekla je Hukičević.

Uviđajem koji je izvršen na licu mjesta pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčko distrikta utvrđeno je da se radi o nesretnom slučaju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...