BURNO U BANJOJ LUCI: Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske, rasprava o konsolidiranom izvještaju...

Ministrica financija Republike Srpske Zora Vidović rekla je tokom prvog dijela zasjedanja da je budžetski okvir za prošlu godinu ostvaren sa 4,46 milijardi maraka.

  • Vijesti

  • 14. Jun. 2023  

  • 0

Narodna skupština Republike Srpske nastavit će danas sjednicu raspravom o konsolidovanom izvještaju o izvršenju budžeta Republike Srpske za prošlu godinu.   Ministrica financija Republike Srpske Zora Vidović rekla je tokom prvog dijela zasjedanja da je budžetski okvir za prošlu godinu ostvaren sa 4,46 milijardi maraka.

Zastupnici bi trebalo da razmatraju i izvještaje za prošlu godinu o radu Ministarstva unutrašnjih poslova, o radu i financijski izvještaj Komisije za koncesije, te izvještaj o radu i izvršenju rebalansa finansijskog plana - budžeta Fonda solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu.

Očekuje se burna rasprava opozicije i vladajuće koalicije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...