PRATI TRENDOVE: Kraljica Letizia u hlačama koje su ovog ljeta pravi hit (FOTO)

Cargo hlače već su nekoliko sezona jedan od najvećih trendova, a sudeći prema trenutnim street style kombinacijama domaćih ljubiteljica mode, popularnost im nimalo ne pada ni ove ljetne sezone.

  • Žena

  • 14. Jun. 2023  

  • 0

Španska kraljica Letizia otputovala je u Kolumbiju povodom dvodnevne službene posjete. U kasnim večernjim satima sletjela je na međunarodni aerodrom Rafael Núñez u gradu Kartagena.

Tamo ju je dočekala delegacija predvođena kolumbijskom prvom damom Verónicom Alcocer i Joaquínom de Arísteguijem, španskim ambasadorom u Kolumbiji.

 

Kraljica Letizia i kolumbijska prva dama Verónica AlcocerKraljica Letizia i kolumbijska prva dama Verónica Alcocer (Foto: Profimedia)

Kraljica će tokom svoje posjete provjeriti kako napreduju projekti pokrenuti uz podršku Španske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju (AECID). Preko te agencije Španija svoje resurse i institucije stavlja na raspolaganje zemljama u razvoju kako bi doprinijela iskorjenjivanju siromaštva i punom ostvarivanju ljudskih prava.

Kraljica Letizia doputovala je u KolumbijuKraljica Letizia doputovala je u Kolumbiju (Foto: Profimedia)

Letizia je iz aviona izašla u vrlo jednostavnoj odjevnoj kombinaciji u kojoj se na prvi pogled očekivano najviše istaknuo crveni prsluk. U pitanju je službeni prsluk AECID-a koji kraljica uvijek nosi na putovanja pod pokroviteljstvom te agencije.

Ispod prsluka Letizia je nosila decentnu bijelu košulju, klasičan model stvoren za sve prilike koji se uvijek isplati imati u ormaru. Košulju je spojila s pamučnim hlačama komercijalnog modnog brenda Stradivarius.

Odabrala je cargo model u bež nijansi iz njihove nove kolekcije, a nadopunila ih je starim udobnim gležnjačama brenda Panama Jack.
Cargo hlače već su nekoliko sezona jedan od najvećih trendova, a sudeći prema trenutnim street style kombinacijama domaćih ljubiteljica mode, popularnost im nimalo ne pada ni ove ljetne sezone, navodi Zadovoljna.hr. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...