SELEKTOR HADŽIBEGIĆ PROMIJEŠAO KARTE: Zmajevi jurišaju na Portugal sa znatno izmijenjenim sastavom...

Selektor Faruk Hadžibegića je ostao bez važnih igrača na koje je računao u svakoj liniji.

  • Sport

  • 16. Jun. 2023  

  • 0

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine nastavlja borbu za plasman na EURO 2024. U subotu Zmajevi igraju protiv Portugala u Lisabonu, a u utorak u Zenici dočekuju Luksemburg.

Selektor Faruk Hadžibegića je ostao bez važnih igrača na koje je računao u svakoj liniji – Krunića, Hadžikadunića i Demirovića. 

Za razliku od prva dva kola sada na raspolaganju imati Džeku, Pjanića i Kolašinca koji je propustio meč u Slovačkoj. Hadžibegić će znatno mijenjati sastav koji je igrao posljednji meč protiv Slovačke, gdje su počeli Šehić – Dedić, Ahmedhodžić, Miličević, Saničanin, Gazibegović – Hadžiahmetović, Tahirović, Krunić – Prevljak, Demirović. Za očekivati je pet izmjena.

Po svemu sudeći Hadžibegić je uigravao sastav u formaciji 3-5-2: Šehić – Ahmedhodžić, Saničanin, Barišić – Kolašinac, Dedić – Hadžiahmetović, Cimirot, Pjanić – Stevanović, Džeko.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...