PROCURIO SKANDALOZAN VIDEO: Na udaru Vučićevih poslušnika poznati srbijanski glumci...

„Sve se dešava po definiciji obojene revolucije“, navodi se u videu.

  • Regija

  • 19. Jun. 2023  

  • 1

Na društvenim mrežama pojavio se novi video snimak kojim se targetiraju srpski glumci i predstavnici opozicije.

U ovom snimku se napadaju pojedini predstavnici opozicije, ali i srbijanski glumci, koji su ranije već bili na udaru ovakvih snimaka i verbalnih napada od strane poslanika vladajuće Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije.

Ovim snimkom targetiraju se pojedini poslanici opozicije Srđan Milivojević, Aleksandar Jovanović Ćuta i Radomir Lazović, ali i glumci Dragan Bjelogrlić i Milan Marić.

„Sve se dešava po definiciji obojene revolucije“, navodi se u videu.

Autor ovog snimka je uz tekst da „metodologija obojenih revolucija koriste i popularne ličnosti koje podržavaju njihove stavove“ okačio fotografije Dragana Bjelogrlića i Milana Marića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...