BAKIR IZETBEGOVIĆ NAJAVLJUJE NOVU DRAMU: „Mislim da ćemo to blokirati u Domu naroda, a možda već i u Predstavničkom domu…“

Lider SDA se ne miri s činjenicom da se njegova stranka nalazi u opoziciji, najavljuje nove blokade.

  • Mini market

  • 20. Jun. 2023  20. Jun. 2023

  • 4

Bakir Izetbegović, lider SDA, najavljuje nove političke turbulencije u Bosni i Hercegovini.

"Da su Dodik i mnogi drugi imali cilj da izbace SDA jer im smeta, jer stoji na putu ostvarenju njihovih planova, to je sasvim jasno. SDA je ustvari zaustavila sve njihove politike sa sedam apelacija na Ustavnom sudu. Mi smo to vrlo efikasno radili. Sasvim je jasno da Dodiku trebaju neki drugi i drugačiji, koji će da popuštaju, koji neće znati tako stručno i efikasno da se suprostavljaju Dodikovoj politici“, kazao je Izetbegović za Hayat TV.

Lider SDA se ne miri s činjenicom da se njegova stranka nalazi u opoziciji, najavljuje nove blokade.

U nastavku pogledajte kakve je poteze lider SDA najavljuje kada su u pitanju izmjene Izbornog zakona BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...