KELLY OSBOURNE IZVRIJEĐALA PRINCA HARRYJA: "Prvo se oblači kao nacista, a sada želi da bude papa"

Najmlađeg sina kralja Charlesa, među ostalim, nazvala "cvilećim cendravim se*onjom"

  • Estrada

  • 21. Jun. 2023  

  • 0

Pjevačica Kelly Osbourne, kćerka rock-legende Ozzyja Osbournea žestoko se obrušila na princa Harryja ne birajući niti najmanje riječi.

Tako je najmlađeg sina kralja Charlesa, među ostalim, nazvala "cvilećim cendravim se*onjom" dok je ismijavala njegov pokušaj da se "vrati kao papa", piše The Sun. Vojvodu od Sussexa napala je u podcastu Jennifer Welch i Angie Sullivan "I‘ve had that".

"Mislim da je Harry pi*ka. On kuka, kuka i žali se, jao meni, ja sam jedini imao psihičkih problema, moj život je bio tako težak, pa svima je život bio je*eno težak! Svačiji je život težak. Bio si princ proklete zemlje koji se odjenuo kao je*eni nacist, a sada se pokušavaš vratiti kao papa. Puši! Ne!", ljutito je uz psovke progovorila 38-godišnja Osbourne.

Ove su uvrede uslijedile nakon što je Harry ismijan zbog njegovih podcast ideja, za koje se doznalo nakon što su on i supruga Meghan Markle sa Spotifyjem raskinuli suradnju. Voditelj Spotifyja, Bill Simmons javno je uvrijedio par koji je napustio kraljevske dužnosti 2020. kada se preselio u SAD. Simmons je nazvao par "je*enim prevarantima" u posljednjoj epizodi vlastite emisije "The Bill Simmons Podcast".

Naime, podcast "Archetypes" vojvotkinje od Sussexa ukinut je zajedno s njenim i Harryjevim ugovorom vrijednim 18 milijuna funti s divom za streaming. Nije naveden nikakav konkretan razlog za prekid njezina projekta koji je imao goste poput Serene Williams, Mariah Carey i Paris Hilton.

Vijest je potvrđena u zajedničkom priopćenju tvrtke Archewell Audio, Meghanine i Harryjeve etikete za stvaranje sadržaja i kompanije Spotifyja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...