MIRSAD DURATOVIĆ POSTAO ČLAN SDP-a: Dobrodošlicu mu poželjeli Nikšić, Mijatović i Grbić

Potpisivanju pristupnice prisustvovali su predsjednik i potpredsjednik SDP-a Nermin Nikšić i Vojin Mijatović i zastupnik SDP-a u NSRS-u i član Predsjedništva SDP-a Saša Grbić.

  • Politika

  • 21. Jun. 2023  21. Jun. 2023

  • 7

Mirsad Duratović, nezavisni zastupnik i aktuelni potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, potpisivanjem pristupnice od danas je zvanično postao član Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine, saopćeno je iz SDP-a. 

Potpisivanju pristupnice prisustvovali su predsjednik i potpredsjednik SDP-a Nermin Nikšić i Vojin Mijatović i zastupnik SDP-a u NSRS-u i član Predsjedništva SDP-a Saša Grbić.

Ovim pristupanjem formiran je zastupnički klub SDP-a u Narodnoj skupštini RS-a, koji sada čine Andrea Gajić, Saša Grbić i Mirsad Duratović.

Osim ovoga, dolaskom Mirsada Duratovića u SDP organizaciono i kadrovski će se osnažiti rad naše partije u Republici Srpskoj, čime ćemo u ovom bh. entitetu još jače raditi na promociji vrijednosti za koje se zalaže SDP Bosne i Hercegovine.

Zastupnici SDP-a u Narodnoj skupštini RS-a i dalje će se boriti za interes svih građana ovog entiteta, kao što su to radili i do sada, navodi se u saopćenju.

Mirsad Duratović, nezavisni poslanik i aktuelni potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, potpisivanjem...

Objavljuje SDP BiHSrijeda, 21. lipnja 2023.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...