"ČVRSTA PREDANOST" SUVERENITETU BIH: Ambasador Murphy posmatrao iz helikoptera vježbu OS BiH i američke vojske

Imao sam nezaboravnu priliku letjeti iznad prekrasne BiH u helikopteru US Army UH-60 Blackhawk - napisao je Murphy

  • Vijesti

  • 23. Jun. 2023  

  • 0

Američki ambasador Michael Murphy posmatrao je iz helikoptera obuku američke vojske i Oružanih snaga BiH na Manjači i u Tuzli.

“Imao sam nezaboravnu priliku letjeti iznad prekrasne BiH u helikopteru US Army UH-60 Blackhawk kako bih promatrao događaje bilateralne obuke na Manjači i Tuzli, gdje su 1-91 Cavalry američke vojske i OS BiH izvodili zajedničku kopnenu i zračnu obuku i US Special Snage su izvodile operacije slobodnog pada uz podršku izviđačkih timova OS BiH.

Ove napredne aktivnosti još su jedan primjer čvrste predanosti Sjedinjenih Država OS BiH i suverenitetu i teritorijalnom integritetu BiH”, poručio je ambasador Murphy na Twitteru Ambasade SAD u BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...