FUDBALSKI SAVEZ BUGARSKE O "DOLASKU" NJIHOVOG SELEKTORA KRSTAJIĆA NA KLUPU BH. REPREZENTACIJE: "To su fikcije koje dolaze iz žute štampe"

Krstajić je nakon niza loših rezultata na klupi bugarskog nacionalnog tima bio suočen sa brojnim kritikama, a u medijima se pominjalo čak i da će dobiti otkaz.

  • Sport

  • 23. Jun. 2023  

  • 2

Nakon katastrofe nacionalnog tima Bosne i Hercegovine i poraza protiv Luksemburga počelo se licitirati sa nasljednikom Faruka Hadžibegića, a jedno od imena bilo je ono Mladena Krstajića, trenutnog selektora Bugarske.

Krstajić je nakon niza loših rezultata na klupi bugarskog nacionalnog tima bio suočen sa brojnim kritikama, a u medijima se pominjalo čak i da će dobiti otkaz.

Ipak, nakon veoma dobre igre i boda osvojenog protiv selekcije Srbije, čelnici Fudbalskog saveza Bugarske dali su punu podršku nekadašnjem igraču Schalkea.

Iz Bugarske su za portal Sportal.bg prokomentarisali i informaciju da je Krstajić kandidat za klupu nacionalnog tima Bosne i Hercegovine.

“Informacije o Krstajiću i Bosni su fikcija. Čak šta više, dolaze iz žute štampe. Mladen Krstajić ostaje da vodi bugarski nacionalni tim”, poručili su iz Saveza za Sportal.bg.

Podsjećamo, Bosna i Hercegovina je krenula u potragu za novim selektorom, a informacije kažu da je jedan od pikova bio Mladen Krstajić, a sada se pominje Mersed Selimbegović, Slaven Bilić…

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...