MILIONER IZ TUZLE ŠIRI BIZNIS: Bingo Petrol stigao u Sarajevo, ovo su cijene goriva…

Riječ je o lancu benzinskih pumpi najveće domaće kompanije Bingo u vlasništvu Senada Džambića.

  • Ekonomija

  • 24. Jun. 2023  

  • 1

Kompanija Bingo Petrol otvorila je benzinsku pumpu u Hadžićima, što je ujedno i prva pumpa ove kompanije na području Kantona Sarajevo.

Riječ je o lancu benzinskih pumpi najveće domaće kompanije Bingo u vlasništvu Senada Džambića. Pumpa je otvorena na lokaciji Industrijska 21. Hadžići, a radno vrijeme je od 6 do 22 sata.

Prva pumpa Bingo Petrola otvorena je u Tuzli, a druga u Gračanici.

Otvaranjem pumpe u Kantonu Sarajevo kompanija kreće u novo poglavlje u svom poslovanju. Do sada su se isticali cijenama koje su bila najniže u Tuzlanskom Kantonu, pa ostaje da se vidi da li će u tom segmentu nadmašiti konkurenciju i u Sarajevu. 

Ljudski.ba je u nekoliko navrata pisao o najnižim cijenama goriva u BiH, a Bingo Petrol je i dalje lider kada su u pitanju najniže cijene dizela i benzina u BiH.

Dizelsko gorivo košta 2,31 KM, dok za litru benzina na Bingo Petrol pumpama vozači izdvajaju 2,41 KM.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...