BRČANSKA POLICIJA ISTRAŽUJE DA LI JE UBIJEN: Kod planinarskog doma nađeno tijelo muškarca,

Jedna osoba je uhapšena, potvrđeno je iz Tužilaštva Brčko distrikta.

  • Hronika

  • 24. Jun. 2023  

  • 0

Kod planinarskog doma "Sveti Bernard" u Gornjem Zoviku kod Brčkog pronađeno je tijelo muškarca iz obližnjeg sela Boće, a prema nepotvrđenim informacijama, ne isključuje se mogućnost da je u pitanju ubistvo.

Jedna osoba je uhapšena, potvrđeno je iz Tužilaštva Brčko distrikta.

- Pod nadzorom dežurnog tužioca izvršen je uviđaj, a tijelo je prevezeno u gradsku mrtvačnicu, gdje će se bez odlaganja obaviti obdukcija. Za sada ne možemo potvrditi da li se radi o ubistvu ili o drugom krivičnom djelu, uz obavijest da je jedno lice lišeno slobode prema kojem se preduzimaju procesne i krimalističko-tehničke radnje - saopćio je sekretar Tužilaštva Samir Beganović.

Dodao je da Tuzilaštvo, u saradnji s brčanskom policijom nastavlja preduzimati i nalagati mjere i radnje iz nadležnosti istražnih organa, kako bi se utvrdile i rasvijetlile okolnosti ovog događaja.

- U interesu postupka za sad nismo u mogućnosti objaviti više informacija - naveo je Beganović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...