HAOS NA AERODROMU: Preminuo bh. državljanin na letu za Geteborg

Na lice mjesta je izašao policijski službenik zajedno sa mrtvozornikom

  • Hronika

  • 24. Jun. 2023  

  • 1

U avionu koji je danas sa banjalučkog aerodroma krenuo za Geteborg preminuo je stariji Banjalučanin, saznaje portal banjaluka.com.

Kako im je potvrđeno, danas je u 13:40 sati Policijskoj stanici Laktaši od strane mrtvozornika Doma zdravlja Laktaši prijavljeno da je na letu Banja Luka-Geteborg preminuo jedan putnik sat vremena nakon polijetanja, te da se avion vratio na Aerodrom Banja Luka.

"Na lice mjesta je izašao policijski službenik zajedno sa mrtvozornikom, koji je nakon izvršenog pregleda tijela konstatovao da se radi o prirodnoj smrti. Tijelo preminulog je preuzela porodica", kazali su za portal iz Policijske uprave Banja Luka.

Sa banjalučkog aerodroma su potvrdili da se avion vratio u Banju Luku zbog hitnog medicinskog slučaja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...