TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BiH: Vozilom udario pješaka koji je preminuo u bolnici

Tužilac je naložio obdukciju tijela

  • Hronika

  • 24. Jun. 2023  

  • 0

Tužilac je naložio obdukciju tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci

Pješak inicijala G.M. iz Kupresa preminuo je u Univerzitetskom kliničkom centru RS-a od povreda zadobijenih u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 22.50 dogodila na putu Šipovo – Kupres, piše Crna-hronika.info.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad saopćeno je da su u saobraćajnoj nesreći učestvovali vozač “škode” inicijala S.M. i pješak G.M., oba iz Kupresa.

“Osoba G.M. je zadobila tjelesne povrede, te je prevezena u Dom zdravlja Šipovo, nakon čega je na daljnje liječenje upućena u Univerzitetsko klinički centar RS gdje je preminula”, navedeno je u saopćenju.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su pripadnici Policijske stanice Šipovo, uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje s ciljem utvrđivanja uzroka nastanka saobraćajne nesreće.

Tužilac je naložio obdukciju tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...