VELIKA INVESTICIJA: Bh. trgovački lanac širi poslovanje, ulazi u sektor turizma…

Načelnik općine se zahvalio vlasnicima kompanije.

  • Ekonomija

  • 25. Jun. 2023  

  • 0

Kompanija Robot službeno je preuzela hotel ”Dalmaciju” a u projekat realizacije hotela ide s Općinom Kiseljak kao s partnerom.

Stoga je u uredu načelnika Općine Kiseljak upriličen sastanak sa Saimom Hodžić, direktoricom Robot general trading CO d.o.o. kako bi i službeno za medije objavili početak jedne nove priče za Kiseljak.

Ciljevi i namjere pokretanja obnove hotela koji dugi niz godina stoji zaključan i uz koji se vežu ”trakavice” usmjereni su na modernizaciju hotela, rastu i razvoju s naglaskom na banjsko lječilište, koje uz mineralnu vodu Kiseljak čini prepoznatljivim u svijetu. Osim banjskog lječilišta cilj je razviti ugostiteljsko-turistički dio, saopćeno je iz Općine Kiseljak nakon sastanka.

alt

Načelnik Mladen Mišurić Ramljak, zahvalio se poduzeću Robot, odnosno Saimi Hodžić i njenom bratu Selveru Oruču što su u Općini Kiseljak vidjeli ozbiljnog partnera, koji pruža podršku investitorima da ulažu na području općine.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...