FRONTMEN ROLLING STONESA U AKCIJI: Mick Jagger ljubi 43 godine mlađu djevojku, snimljeni su na crvenom tepihu...

Mick ima još sedmero djece s pet različitih žena, kao i pet unuka te jednu praunuku.

  • Show

  • 25. Jun. 2023  

  • 0

Frontmen The Rolling Stonesa Mick Jagger (79) pozirao je sa svojom 43 godine mlađom djevojkom Melanie Hamrick na crvenom tepihu. Par se pojavio na predstavi na otvorenju ljetne kazališne sezone American Ballet Theatrea u Metropolitan Opera House u New Yorku.

altFoto: Profimedia

Melanie i Jagger upoznali su se na njegovom koncertu u Tokiju 2014. godine. Njegovi prijatelji otkrili su da je par u otvorenoj vezi. Prije šest godina dobili su sina Deverouxa. Mick ima još sedmero djece s pet različitih žena, kao i pet unuka te jednu praunuku.

"Mick se u potpunosti promijenio. Ranije je često mijenjao djevojke. Međutim, Melanie i Deveroux idu s njim na turneje, tako da je porodica uvijek na okupu. To ga čini sretnim", rekao je svojedobno izvor za američke medije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...