PONUDA OD 6 MILIONA EURA JE ODBIJENA, ALI STIGLA JE NOVA: Golman reprezentacije Hrvatske mogao bi se pridružiti Edinu Džeki

Nova ponuda je viša za milion eura,

  • Sport

  • 26. Jun. 2023  26. Jun. 2023

  • 0

Prema turskim medijima, Fenerbahče je poslao novu ponudu za Dominika Livakovića, golmana Dinama i hrvatske reprezentacije.

Prva ponuda od 6 miliona eura je odbijena, ali sada su Turci poslali novu ponudu od 7 miliona eura, prenose Sportske.ba.

Navodno je Livaković već sve dogovorio s Fenerbahčeom potpisao bi trogodišnji ugovor s opcijom produženja, po kojem bi zarađivao 1,5 milion eura neto godišnje.

Ugovor sa Dinamom ima do 2024., ali ako ne potpiše novi, postoji mogućnost da sljedećeg ljeta ode kao slobodan igrač. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...