60 SEKUNDI DEBAKLA PRED KAMERAMA: Nakon uvodnih riječi Igora Crnatka, Srđan Mazalica je uspio izgovoriti „Drago mi je“, a onda je pognuo glavu… (VIDEO)

Crnadak je u jednom trenutku rekao da žele da budu na istoj strani, a onda je uslijedio hladan tuš za Mazalicu.

  • Mini market

  • 27. Jun. 2023  27. Jun. 2023

  • 2

Burno je bilo u studiju RTRS-a uoči posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske.

Zamjenik šefa Kluba poslanika SNSD-a Republike Srpske Srđan Mazalica rekao je da opozicija traži razlog, odnosno izlaz da ne glasa na današnjoj posebnoj sjednici, kao što je to činila i ranije.

- Ovo je prilika da se oduzme legitimitet Ustavnom sudu BiH, rekao je Mazalica i pozvao poslanike opozicije da podrže predloženi zakon.

Šef Kluba poslanika PDP-a Igor Crnadak kazao je da se u Republici Srpskoj ne provode odluke koje je Narodna skupština usvojila.

Crnadak kaže da vladajuća koalicija poziva na patriotizam, ali da, kako kaže, "patriotizam nije posebna sjednica svaka tri dana na kojoj usvojite zaključke koje ne provodite".

- Kad kažete "vjerujte nam", dajte nam jedan razlog zašto bismo vam vjerovali. Vlast pravi predstavu, nisu vjerodostojni i ne možemo im vjerovati, kaže Crnadak.

Crnadak je u jednom trenutku rekao da žele da budu na istoj strani, a onda je uslijedio hladan tuš za Mazalicu.

Video pogledajte u nastavku.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...