MENADŽER OTKRIO NOVE DETALJE: Madonna intubirana u bolnici, ima ozbiljnu bakterijsku infekciju koja je dovela do...

Njezina kći Lourdes Leon bila je uz nju sve vrijeme.

  • Estrada

  • 29. Jun. 2023  

  • 0

Legendarna pop pjevačica Madonna odgodila je svoju turneju nakon boravka na intenzivnoj njezi. Prema pisanju stranih medija, pronašli su je bez svijesti i hitno prebacili u bolnicu u New Yorku u subotu, ekskluzivno doznaje Page Six.

Navodi se kako je bila intubirana najmanje jednu noć prije nego što joj je cijev uklonjena i sada je budna i oporavlja se.

Njezina kći Lourdes Leon bila je uz nju sve vrijeme.

Madonnin dugogodišnji menadžer podijelio je potom pojašnjenje na Instagramu da je pjevačica razvila ozbiljnu bakterijsku infekciju koja je dovela do višednevnog boravka na intenzivnoj njezi. Tvrdi kako je sada izvan intenzivne njege, ali da je još uvijek u bolnici i očekuje se njezin potpuni oporavak.

Inače, turneja je to koja je trebala krenuti 15. jula u Vancouveru, a nastavila bi se u još 34 grada.

Pod nazivom ''Madonna: The Celebration Tour'' trebala je provesti obožavatelje na umjetničko putovanje kroz četiri desetljeća u kojem bi pjevačica odala počast New Yorku gdje joj je i krenula glazbena karijera.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...