MONICA BELLUCI KONAČNO PRIZNALA: "Volim ga, počinje još jedna avantura..."

Italijanska glumačka zvijezda potvrdila je svoju romansu s rediteljem Timom Burtonom nakon mjeseci nagađanja

  • Show

  • 29. Jun. 2023  

  • 0

Italijanska glumačka zvijezda Monica Bellucci potvrdila je svoju romansu s rediteljem Timom Burtonom nakon mjeseci nagađanja o njihovoj vezi i djeluje, pišu svjetski mediji, kao da stvari postaju ozbiljne.

"Ono što mogu reći prije svega jest da mi je drago što sam upoznala tog čovjeka. To je jedan od onih susreta koji se rijetko događaju u životu", kazala je 58-godišnja glumica za Elle France u intervjuu objavljenom početkom tjedna.

Bellucci je dodala da je uzbuđena što će raditi s Burtonom (64) na "Beetlejuiceu 2", što će biti i njena prva suradnja s ovim rediteljem.

"Poznajem čovjeka, volim ga, a sad idem upoznati redatelja. Počinje još jedna avantura", rekla je Monica.

Pohvalila je Burtonovu izrazitu filmsku estetiku rekavši kako voli taj svijet snova u kojem su čudovišta ljubazna, kao da svoje mračne aspekte možemo pretvoriti u nešto svijetlo, opraštajuće. Filmovi Tima Burtona, nastavila je, mnogo govore o tome.

Bellucci i Burton prvi su put potaknuli glasine o romansi u veljači ove godine nakon što su fotografirani ruku pod ruku u Madridu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...