"ISELILI SMO NINU": Stanivuković izbacio predsjednika skupštine, pa vitlao njegovom foteljom ispred zgrade (VIDEO)

Na snimku koji je gradonačelnik Banjaluke juče postavio vidi se kako prvo odlazi u kancelariju Ninkovića i iz nje iznosi njegovu fotelju.

  • Mini market

  • 29. Jun. 2023  29. Jun. 2023

  • 0

Snimak gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića na kojem se vidi kako "iseljava" predsjednika skupštine tog grada Ljubu Ninkovića iz njegovog kabineta pregledalo je nekoliko desetina hiljada ljudi. I dok pojedini nazivaju ovaj potez hrabrim podvigom, drugi ga upoređuju sa predstavom, a Stanivuković na društvenim mrežama nastavlja svoju "borbu".

Naime, na snimku koji je gradonačelnik Banjaluke juče postavio vidi se kako prvo odlazi u kancelariju Ninkovića i iz nje iznosi njegovu fotelju.

Zatim sa njom u rukama izlazi pred ljude koji su se okupili ispred zgrade.

Na kraju je neko dovezao i službeni automobil Ninkovića na kom je pisalo "u ovom autu se vozi neradnik".

"Iselili smo predsjednika Skupštine Grada "Ninu" iz kabineta! Oduzeli smo mu službeno auto, ključeve od kancelarije, platu, vozača i sekretaricu, jer je neradnik i blokira razvoj Banjaluke! Borba za deblokadu našeg grada tek počinje! Pridružite nam se“, napisao je Stanivuković uz snimak.

Samo dan kasnije, podijelio je fotografiju na kojoj se vidi kako Ninković sjedi u holu zgrade i nešto zapisuje.

"Da sam znao da predsjednik Nino tako dobro radi po holovima i stepenicama, odavno bi on dobio premještaj! Narod je uradio svoje – natjerao ih je da danas po hitnom postupku zakažu nastavak sjednice za 15 časova gdje ćemo razgovarati o pitanju Akvane, što me zaista raduje. Naša borba za deblokadu Banjaluke tek počinje", naveo je Stanivuković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...