JELENA TRIVIĆ ZABRINUTA: "Budžet RS upada u probleme zbog dugova! Uskoro će biti drastičnih finansijskih problema u RS-u"

Govoreći o nedostatku novca u budžetu RS, objasnila je da bi mart i maj sljedeće godine mogli biti mjeseci u kojima će biti ozbiljnih problema.

  • Politika

  • 01. Jul. 2023  

  • 0

Predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić, govoreći u Centralnom dnevniku kod Senada Hadžifejzovića na FACE televiziji o novim odlukama visokog predstavnika Christiana Schmidta, kako nije za sankcionisanje, nametanje odluka, ali ni za to da RS bude žrtva jednog pojedinca.

"Narod ne sme biti topovsko meso zbog Dodikovih neracionalnih odluka. Obilježavanje Bitke na Kozari nije mjesto za političke govore. Svako obilježavanje stradanja Dodik koristi za obračun sa međunarodnom zajednicom. Dodik je posljednji čovjek na ovom svijetu koji može pričati o integritetu. Narod hoće normalan život, stabilizaciju prilika", kazala je Trivić.

Govoreći o nedostatku novca u budžetu RS, objasnila je da bi mart i maj sljedeće godine mogli biti mjeseci u kojima će biti ozbiljnih problema.

"Budžet upada u probleme zbog dugova i to je stvorilo nervozu kod Dodika koju je iskazao na sastanku u Konjicu. Dodikova vladavina je okrnjena na izborima. U martu i maju sljedeće godine bit će drastičnih finansijskih problema u RS-u. Obični ljudi će osjetiti pogubnost Dodikove politike", rekla je Trivić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...