KUĆE U SISKU POTPUNO IZGORJELE: Mještani u šoku zbog čina komšije (FOTO)

Povrede je zadobila i djevojčica koja je bježala pa pala te vatrogasac koji je gasio požar na kućama koji je izazvao ubica.

  • Hronika

  • 02. Jul. 2023  

  • 0

U subotu navečer došlo je do pucnjave na sisačkom području u kojoj je smrtno stradala jedna žena, a četiri osobe su teško povrijeđene, javlja N1.

Povrede je zadobila i djevojčica koja je bježala pa pala te vatrogasac koji je gasio požar na kućama koji je izazvao ubica.

Policija je napadača uhapsila nešto prije 1 sat u noći, a sada su u toku uviđaji.

Iz Opće bolnice Sisak u nedjelju su saopćili da su dva muškarca koja su zaprimili operisana ubrzo nakon što su stigli u bolnicu, ali da su još uvijek životno ugroženi.

Policija je također objavila da su u navedenom događaju u potpunosti izgorjele dvije porodične kuće i jedan automobil, dok su jedna kuća i jedan automobil izgorjeli djelomično.

“Kuća od gospođe Ljube, ona je jako draga osoba. Nije mi jasno zašto je to njoj učinio. Ne samo njoj nego i svima”, rekao je jedan mještanin.

Policija još uvijek blokira područje zbog uviđaja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...