BOSANAC OBJASNIO KAKO JE LJETOVATI U HRVATSKOJ: "Lijepa Crna Gora i naša Turska" (VIDEO)

"Kreneš za Hrvatsku, prvo te je*u na granici al dobro. Pa dok uđeš, pa dok dođeš, pa te je*u za smještaj, pa te je*u za hranu i tako dalje", kaže Crazy Edo

  • Društvo

  • 02. Jul. 2023  

  • 2

Svi oni koji ljeto planiraju provesti u Hrvatskoj, morat će biti spremni izdvojiti 30 posto više novca samo za smještaj, ne računajući svakodnevne troškove.

Cijene su u odnosu na prošlu godinu za 15 posto više, a lani su u odnosu na godinu prije već bile podignute za 15 posto. Dakle, oko 30 posto sveukupno. Cijene su naviše zbog struje, različitih nameta, ali i ekonomskog održavanja apartmana ” – kažu vlasnici apartmana.

Nema što nije poskupjelo, od energije do toaletnog papira u trgovini. Logično je i da će vlasnici apartmana podići cijene u Bosni i Hercegovini cijene ljetnih aranžmana rasle su za 30 posto. – Sva putovanja su poskupjela. Destinacije koje bh. građani najčešće biraju za proljetna putovanja poskupjele su za 20 posto, dok su cijene ljetovanja više za 30 posto.

Međutim Bosanac pod imenom Crazy Edo u svom video klipu objasnio je kako izgleda putovanje na ljetovanje u Hrvatskoj.

"Kreneš za Hrvatsku, prvo te je*u na granici al dobro. Pa dok uđeš, pa dok dođeš, pa te je*u za smještaj, pa te je*u za hranu i tako dalje. Skupa do bola. Lijepa Crna Gora i naša Turska. Odeš iskupaš se, jeftino i po najpovoljnijim cijenama. Jedi, pij koliko hoćeš sve u jednoj cijeni. Dok već u Hrvatskoj za 2.000 eura šta možete dobiti. 9 dana samo smještaja. A gdje je hrana? Nema… U Turskoj dobijete i hranu i kupanje i avionsku hranu, sve za 2.000 eura. Jedi pij koliko ti je volja", izjavio je Edo.

Također ovaj Bosanac komentarisao je i video klip hrvatskih medija u kojima se žale kakvi im sve turisti dolaze.

Treba napomenuti da ovaj Bosanac snima klipove dok uživa u Turskoj na ljetovanju.

"Ovako vam i treba kada ste zaslužili, dok ste Bosance i Hercegovce nazivali paštetom i paradajzom. E neka vam sad vaših Engleza", rekao je Crazy Edo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...