DENIS ZVIZDIĆ ČESTITAO DAN NEZAVISNOSTI SAD-a: "Vi ste najbolji prijatelj moje domovine BiH"

"Dragi prijatelji BiH, čestitam vam 4. juli, Dan nezavisnosti i veliki praznik vaše države..."

  • Vijesti

  • 04. Jul. 2023  

  • 0

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Zvizdić uputio je čestitku ambasadoru SAD-a u BiH Michaelu Murphyju, zvaničnicima SAD i američkom narodu povodom 4. jula, Dana nezavisnosti SAD, u kojoj piše:

"Dragi prijatelji BiH, čestitam vam 4. juli, Dan nezavisnosti i veliki praznik vaše države.

SAD su najbolji prijatelj moje domovine BiH i najiskrenije vam se zahvaljujem na podršci i pomoći. Želim da na principima demokratije, slobode i prosperiteta naša saradnja ostane otvorena i uspješna i da uz vašu pomoć i podršku trajno sačuvamo mir, povjerenje i razumijevanje između naših zemalja.

Dragi prijatelji, najiskrenije vam čestitam Dan nezavisnosti, piše u Zvizdićevoj čestitki.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...