REAKCIJA GOCE TRŽAN NAKON ŠTO JE SHVATILA DA JE POSTALA ŽRTVA PREVARE: "Gamad vara kupce koristeći moje ime"

Ona je odmah reagovala i objasnila da nema nikakve veze sa ovom reklamom, već da je u pitanju zloupotreba njenog lika i djela.

  • Estrada

  • 05. Jul. 2023  

  • 1

Mnoge javne ličnosti prošle su kroz brojne neprijatnosti zbog prevara na internetu.

Sada je i pjevačica Goca Tržan doživela neprijatnost kada je njen lik zloupotrijebljen u svrhu lažne reklame.

Naime, Goca je na svom Instagramu objavila da je postala žrtva prevare nakon što se na internetu pojavila reklama, u kojoj pjevačica navodno preporučuje kremu protiv bora.

Ona je odmah reagovala i objasnila da nema nikakve veze sa ovom reklamom, već da je u pitanju zloupotreba njenog lika i djela.

„Ovo je lažna reklama! Ova prevarantska gamad koriste moje slike bez ovlašćenja i varaju potencijalne kupce. Ne mogu im zakonski ništa, jer se kriju iza lažnih profila, ali mogu ovako da vas upozorim da ne nasedate!“, napisala je Goca Tržan na svom Instagram profilu.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...