PROSLAVILA "DAN BIKINIJA": Salma Hayek počastila pratitelje fotografijom za pamćenje (FOTO)

Trokutasti dizajn gornjeg dijela kupaćeg kostima pokazao je svu raskoš njezina dekoltea.

  • Show

  • 06. Jul. 2023  

  • 0

Salma Hayek proslavila je Nacionalni dan bikinija u sićušnom bikiniju koji je pokazao sve što njene ubojite obline nude.

"Sretan nacionalni dan bikinija", zaželjela je svojim pratiteljima uz primamljivu fotografiju.

"Možete li vjerovati da bikini postoji tek 77 godina?! Nadajmo se da ih neće zabraniti", dodala je zanosna 56-godišnjakinja.

Trokutasti dizajn gornjeg dijela kupaćeg kostima pokazao je svu raskoš njezina dekoltea.

Glumica, koja često pozira u seksi kupaćim kostimima, raspustila je valovitu kosu i nosila minimalnu šminku. Do bedara u bazenu, dopunila je izgled parom zlatnih naušnica i svojim vjenčanim prstenom. Objava je još jednom uvjerila njenih 23 miliona pratitelja da se zapitaju "stari li uistinu unatrag", prenosi Page Six.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...