"MOJ DRUG IVICA DAČIĆ OBEĆAO MI JE DA ĆE ME IZVESTI...": Nakon nevjerovatnog istupa Aleksandra Vučića, uslijedilo je neugodno pitanje...

Predsjednik Srbije poručio je da ima „mnogo važnih sastanaka“.

  • Regija

  • 07. Jul. 2023  

  • 1

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se nalazi u Beču zajedno sa ministrom unutrašnjih poslova te zemlje Bratislavom Gašićem i šefom diplomacije Ivicom Dačićem, oglasio se na Instagramu, gdje je najavio da ima „mnogo važnih sastanaka“.

„Moj drug Ivica Dačić je obećao da će da me izvede na večeru u Beču. Naravno, u međuvremenu se predomislio“, napisao je Vučić i dodao da će sa njima na sastancima biti prisutan i ambasador Srbije u Beču Nebojša Rodić.

Uz ovu objavu na Instagramu Vučić je okačio fotografiju na kojoj se smije.

No, nakon Vučićeve objave na Instagramu, u komentarima je uslijedilo i jedno neugodno pitanje.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...