DRAMA U ZAGREBU: Nakon dojave o bombi evakuirana zgrada Gradske uprave, u WC-u pronađena poruka...

Zbog svega se odmah započelo s evakuacijom zgrade Poglavarstva.

  • Regija

  • 07. Jul. 2023  

  • 0

Zgrada zagrebačke Gradske uprave evakuirana je u petak ujutro zbog dojave o bombi nakon čega je na teren izašla i policija koja provjerava zgradu.

Prava drama nastala je jutros malo iza 9 sati u zgradi na Trgu Stjepana Radića u Zagrebu nakon pronalaska papirića s uznemirujućim sadržajem.

"7.7. bomba u poglavarstvu" sadržaj je namjerno ‘zaboravljene‘ poruke u jednom toaletu unutar objekta, a u koji, kako doznajemo, osim zaposlenika mogu ulaziti i stranke.

image

Prijetnja bombom u Poglavarstvu

 

Zbog svega se odmah započelo s evakuacijom zgrade Poglavarstva.

U toku je pregled sa službenim psima te će se obići svaki kutak zgrade, a ujedno će se pregledati i nadzorne kamere unutar objekta kako bi se locirala osoba koja je odlučila unijeti nemir u instituciju, javljaju hrvatski mediji.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...