SENIDAH PROGOVORILA O SEKSUALNOSTI: „Koga zanima jesam li spavala sa ženom? Znaš kako? Daj šta daš…“!

Pravog imena Senida Hajdarpašić, u jednoj je emisiji odgovarala na pitanja obožavatelja pa je na upit jedne gledateljice je li spavala sa ženskom osobom odgovorila:

  • Estrada

  • 08. Jul. 2023  

  • 1

Slovenska pjevačica koju svi rado slušaju u regiji, Senidah, nikada nije imala problem govoriti o seksualnoj orijentaciji, a već je prije otkrila da joj nije važno radi li se o muškom ili ženskom spolu.

Ovog puta, Senidah, pravog imena Senida Hajdarpašić, u jednoj je emisiji odgovarala na pitanja obožavatelja pa je na upit jedne gledateljice je li spavala sa ženskom osobom odgovorila:

''Zašto to nekog zanima? Je li ta djevojka gledala prethodnu emisiju, gdje sam to pričala? Šta, možda se od tad nešto promijenilo...? Znaš kako... Daj šta daš! Ljubav je ljubav! Ne interesira me... Daj šta daš'', rekla je kroz smijeh, piše Blic.

Iako se o njenom ljubavnom životu malo zna, pjevačica se jednom kratko osvrnula na to pitanje, ali nije ništa posebno otkrila.

''Ja volim ljude. Ne gledam ni ko je, ni šta je. Bitno je samo da si ti meni okej i to je to. Volim dobre ljude. Neiskvarene.''

alt

A da nema problema s homoseksualnošću pokazala je i prije dvije godine kad je nastupala na zagrebačkoj Paradi ponosa.

''Dobra večer, dobar dan. Jesmo li danas gej? Da, jesmo. I ja sam gej sa vama!'' uzviknula je tada.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...