NEPOPRAVLJIVI ROMANTIK: Pogledajte kako je Luka Dončić zaprosio svoju dugogodišnju djevojku...

Luka i Anamarija se poznaju od 12. godine kada su im se porodice upoznale u Hrvatskoj na ljetovanju, a u vezu su ušli nekoliko godina kasnije.

  • Show

  • 08. Jul. 2023  

  • 0

Jedan od najboljih košarkaša svijeta, Slovenac Luka Dončić, zaprosio je svoju dugogodičnju djevojku Anamariju Goltes.

Zanimljivo je da je Dončić djevojku zaprosio 7.7.2023. godine i to zbog broja 77 koji nosi na dresu u Dallas Mavericksima.

Dončić se trenutno nalazi na odmoru sa vjerenicom, a uskoro bi trebalo da krene i na pripreme za Mundobasket, gdje će biti lider reprezentacije Slovenije.

Luka i Anamarija se poznaju od 12. godine kada su im se porodice upoznale u Hrvatskoj na ljetovanju, a u vezu su ušli nekoliko godina kasnije.

Anamaria se jedno vrijeme bavila plesom, radila je i kao fitness instruktor, a sada se bavi modelingom. Završila je ekonomiju u Ljubljani i nedugo poslije toga postala je model i bila je na naslovnim stranama nekih od najpoznatijih svjetskih časopisa.

Dončić se ponio kao pravi romantik, pogledajte kako je zaprosio svoju dugogodišnju djevojku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...