PRVI SNIMCI SA MJESTA PADA AVIONA: Svi putnici pronađeni MRTVI, požar progutao hektar zemlje (VIDEO)

Svih šest osoba pronađeno je mrtvo na licu mjesta.

  • Hronika

  • 08. Jul. 2023  

  • 0

Poslovni mlaznjak Cessna C550 srušio se u subotu rano ujutru u blizini aerodroma French Valley u Murrieta u Kaliforniji, saopćila je Federalna uprava za avijaciju (FAA).

Svih šest osoba pronađeno je mrtvo na licu mjesta, saopćila je kancelarija šerifa okruga Riverside.

Avion je poletio sa međunarodnog aerodroma Harry Reid u Las Vegasu i srušio se oko 105 kilometara severno od San Dijega oko 4.15 po lokalnom vremenu, saopštila je FAA, prenosi FOX 5.

Kako je saopćila vatrogasna služba Kalifornije, letjelica je pala u polje i izazvala požar od koga je izgorjelo oko hektar vegetacije pijre nego što je vatra obuzdana.

Na snimcima sa lica mjesta vidi se da je avion pao u blizini puta, a prema mapi koju je objavila vatrogasna služba jasno je da je mjesto nesreće veoma blizu naselju.

FAA i Nacionalni odbor za bezbjednost saobraćaja saoštili su da će istražiti nesreću.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...