HIT NA INTERNETU: Američke snage predstavile helikopter uz pjesmu bh. pjevača, uslijedili urnebesni komentari... (VIDEO)

Američka vojska je tokom predstavljanja modela helikoptera UH-1N koristila pjesmu koja je bila veliki hit prošle godine.

  • Šareni svijet

  • 09. Jul. 2023  

  • 0

Na službenoj Instagram stranici Vazdušnih snaga Sjedinjenih Američkih Država osvanuo je video na kojem je kao muzička podloga korištena pjesma bosanskohercegovačkog izvođača Fazlije – Helikopter.

Američka vojska je tokom predstavljanja modela helikoptera UH-1N koristila pjesmu koja je bila veliki hit prošle godine.

“UH-1N je pomoćni helikopter koji se koristi za podršku raznim misijama u vazdušnim snagama. Od vazdušnog mosta, nadzora, do misija potrage i spašavanja, UH-1N je uvijek spreman i dostupan za podršku”, stoji u opisu video koji prikazuje navedeni model helikoptera.

Mnogi su bili iznenađeni što su na službenom profilu vazduhoplovstva odabrali upravo ovu pjesmu za muzičku podlogu spota, a neki su se našalili da je došlo do promjene administratora stranice i da mu treba dati povišicu.

“Mislio sam pratiti meme stranicu‘, ‘Bosna konačno kolonizira Ameriku‘, ‘Novi admin zna što je u trendu‘, ‘Ne vjerujem da je ovo službeni profil američkog ratnog vazduhoplovstva‘, samo su neki od komentara..

Fazlijina pjesma Helikopter postala je globalni hit krajem 2021. godine, a uz ovu pjesmu snimale su brojne svjetske zvijezde, počevši od Kourtney Kardashian i Travisa Barkera, zatim Davida Guette, Britney Spears, ali i nogometaši Tottenhama i Juventusa.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...