NAJVAŽNIJA PODRŠKA: Matt Damon došao na premijeru novog filma u odabranom društvu (FOTO)

Blockbuster težak 81 milion dolara režirao je slavni Christopher Nolan.

  • Show

  • 12. Jul. 2023  

  • 0

Holivudski glumac Matt Damon imao je veliku večer – premijeru novog filma „Oppenheimer” koja je održana u Parizu, a za tu se priliku pred publikom pojavio uz najdražu podršku svojih kćeri.

S porodicom se 52-godišnji glumac baš ne pojavljuje često u javnosti, pa je prštao od ponosa dok su oko njih bljeskali blicevi kada su izašli na pozornicu Cinema Le Grand Rex. Mattovoj sportskoj figuri odlično je pristajalo elegantno tamnoplavo odijelo, a preveliku ozbiljnost glumac je razbio bijelom majicom i smeđim čizmama, piše Daily Mail.

image

Foto: AFP

 

Uz Matta, na pozornicu su izašle njegove kćeri - 24-godišnja Alexia, deset godina mlađa Gia i 12-godišnja Stella te njihovih dvoje prijatelja. Matt je otac i 17-godišnje Isabelle koja nije bila na filmskoj premijeri. Tri mlađe kćeri rodile su se u Damonovom braku s Lucianom Barroso, dok je Alexia rođena u Lucianinoj prethodnoj vezi, a Matt ju je posvojio. Damon i Luciana upoznali su se 2003. u Miamiju gdje je on snimao film, a ona konobarila u klubu. Zaljubili su se, tako reći, na prvi pogled, veza se odlično razvijala i dvije godine kasnije bili su vjenčani, navodi Gloria.hr.

U „Oppenheimeru” glavnu ulogu „oca atomske bombe” tumači Cillian Murphy, a zvjezdanu glumačku ekipu čine još Emily Blunt, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Kenneth Branagh, Rami Malek Josh Hartnett. Matt Damon glumi general-pukovnika Leslieja Grovesa, inženjera koji je vodio supertajni „projekt Manhattan”.

Film je adaptacija knjige „American Prometheus: The Triumph And Tragedy Of J. Robert Oppenheimer” koju su napisali Kai Bird Martin J. Sherwin i za nju osvojili Pulitzerovu nagradu. Blockbuster težak 81 milion dolara režirao je slavni Christopher Nolan.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...