"JESI LI ZABORAVILA DA SI SLOVENKA": Bivši momak Melanije Trump ispričao kako je izgledala njegova veza, i šta se sve dešavallo na početku rata u Sloveniji 1991. godine

Otišli su na kafu i započeli vezu, a ljeto su proveli uživajući s prijateljima na jadranskoj obali.

  • Show

  • 16. Jul. 2023  

  • 0

Slovenac Jure Zorčić bivši je dečko Melanije Trump, jedini za kojeg se zna, a u jednom je intervjuu za ABC otkrio kako su se upoznali te kakav je dojam ostavila na njega.

"Melania nikada nije bila tipična slovenska cura", rekao je ispričavši kako ju je sreo na ulici njenog rodnog grada Novog Mesta, sedam godina prije nego što je upoznala Donalda Trumpa.

“Upoznali smo se kao u filmu. Bio je vrući ljetni dan 1991. godine. To je bio početak nove političke ere za nas, grad je bio prazan, blokirala ga je vojska.”

"Bio sam na svom motoru, a ona je hodala ulicom. Prošao sam pored nje i pomislio: 'Ko je ova predivna cura? Toliko je lijepa, moram se okrenuti i pratiti je'", prisjetio se.

Otišli su na kafu i započeli vezu, a ljeto su proveli uživajući s prijateljima na jadranskoj obali. Iako su u vezi bili samo nekoliko mjeseci, bivša prva dama SAD-a ostavila je snažan dojam na njega.

"Bio sam impresioniran njenom ljepotom od prvog trenutka. Bila je lijepo odjevena i ponašala se otmjeno. Ona je vrlo posebna, to je prava istina", rekao je.

“Bila je modno osviještena i htjela je živjeti u Italiji, Francuskoj”, ispričao je dodajući kako se ipak iznenadio kad je saznao da se odselila iz Slovenije.

Melania je tada radila kao model, a nakon nekoliko godina provedenih u Parizu i Milanu preselila se u New York, gdje je 1998. upoznala Donalda Trumpa.

Zorčić je ispričao kako je 2000. sreo Melaniju u New Yorku i ostao iznenađen što je pričala s njim na engleskom jeziku.

"Upitao sam je: 'Jesi li zaboravila da si Slovenka?'", prisjetio se njen bivši.

Podsjetimo, Melania i Donald vjenčali su se 2005. u Mar-a-Lagu. Godinu kasnije rodila je sina Barona, a 2016. postala je prva dama SAD-a, piše Index.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...