STIGLO POJAČANJE: Unuk Slobodana Miloševića učlanio se u Dačićevu stranku (VIDEO)

Milošević mlađi je kazao da će dati sve od sebe da što više doprinese partiji i društvu

  • Regija

  • 18. Jul. 2023  

  • 3

Predsjednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić saopćio je da će na svečanoj sjednici Glavnog odbora SPS predložiti da u taj odbor bude uključen unuk Slobodana Miloševića, Marko Milošević.

Milošević mlađi je kazao da će dati sve od sebe da što više doprinese partiji i društvu. 

"Drago mi je što sam u prisustvu dragih prijatelja, partijskih drugova. Za mene je ova ideja vječna i drago mi je što to postoji u ovakvom kontinuitetu, i još će da postoji, tek će da postoji" rekao je Marko Milošević.

"Ja sam također jako zainteresovan da se bavim pravnom naukom. Eto, volio bih da iskoristim priliku da podjelim nešto. Pravo je moja velika ljubav, konkretno međunarodno javno pravo. Imajući to u vidu, postoje problemi sa kojima se suočavamo i kao društvo i kao zemlja i ja se nadam da će biti prilike da donesemo što je moguće bolje rješenje", dodao je Milošević.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...