PAPARAZZI U AKCIJI: Ljutita Jennifer Lopez ne liči na sebe, omakla joj se i psovka…

Poslije treninga fotografi su i dalje bili tamo pa su je fotografirali dok je napuštala zgradu.

  • Estrada

  • 21. Jul. 2023  

  • 1

Ljutita Jennifer Lopez postala je pravit hit na internetu nakon što je naletjela na zaključana vrata teretane, a čini se da joj čekanje baš i nije bilo ugodno.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez postala je pravi hit na internetu nakon njenih posljednjih fotografija.

Foto: Profimedia

J.Lo je u Los Angelesu krenula u teretanu, ali kad je stigla na termin, naišla je na zaključana vrata. Vidno iznervirana, kucala je po staklu, a kad je vidjela da niko ne dolazi naslonila se na zid i čekala da joj neko otvori, a pobjegla joj je i psovka. 

Paparazzi su taj trenutak iskoristili kako bi je fotografirali vidno nervoznu i bez trunke šminke, a nakon nekog vremena Lopez je dočekala otvaranje vrata i odmah odjurila u teretanu.

Poslije treninga fotografi su i dalje bili tamo pa su je fotografirali dok je napuštala zgradu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...