NEVJEROVATAN OGLAS KRUŽI INTERNETOM: Legendarni terenac na struju košta samo 1.700 dolara, ali postoji jedan problem…

U prosjeku košta oko 1.700 dolara i može primiti dvije osobe.

  • Auto

  • 26. Jul. 2023  

  • 0

Kina je i dalje obećana zemlja za jeftine kopije. Premda je autoindustrija azijskog diva eksponencijalno napredovala u posljednjem desetljeću, još uvijek je moguće pronaći neka iznenađenja. Najbolji primjer za to je primjerak električnog ‘Jeepa’, koji možemo pronaći na Alibabi.

Zapravo to i nije Jeep, odnosno njegova je kopija. U prosjeku košta oko 1.700 dolara i može primiti dvije osobe.

Što se tiče baterije ovog SUV-a, ona omogućuje doseg do maksimalno 130 kilometara. Prema informacijama iz Electreka, maksimalna brzina koju postiže ovo vozilo ograničena je na oko 40 km/h. Ukupna nosivost je samo 180 kilograma.

Ovo je vozilo samo izgledom terensko jer sa skromnom snagom, pogonom na prednje točkove i samo 10 centimetara udaljenosti od tla, nije osposobljen za vožnju na off roadu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...