OPERISAN MILIĆ VUKAŠINOVIĆ: Supruga otkrila u kakvom je stanju roker

Njegova supruga Suzana oglasila se na društvenim mrežama i otkrila kako je Milić sada.

  • Estrada

  • 26. Jul. 2023  

  • 1

Milić Vukašinović, nekadašnji frontmen grupe "Vatreni poljubac", operisan je nakon što se prošle nedelje požalio na nesnosne bolove.

Njegova supruga Suzana oglasila se na društvenim mrežama i otkrila kako je Milić sada.

„Hvala dragom Bogu, Mića je operisan, sve je dobro prošlo. Hvala doktoru Igoru Končaru, njegovim kolegama hirurzima i svom medicinskom osoblju kardiovaskularne hirurgije na svemu što su učinili i spasili mu život. Posebna zahvalnost Raki Mariću, Perici Stojanoviću, Banetu Lavu i Miši Begenišiću što su se zauzeli da njegov život bude spasen i što su bili moj vetar u leđa u ovim teškim trenucima. Takođe, hvala svim prijateljima i dragim ljudima za svu podršku koju ste mi pružili. Ljubim vas i volim“, napisala je Suzana, prenosi „Kurir“.

Podsetimo, roker se prošle nedelje lekarima javio najpre zbog velikih bolova u levoj nozi i najpre je mislio da je u pitanju upala krvnih sudova, ali je posle ultrazvučnog pregleda ustanovljeno da je u pitanju aneurizma i da mora na hitnu operaciju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...