RODITELJSKA (NE)PAŽNJA: Ministar Ramo Isak i sinovi se "u punom kapacitetu" odmaraju i vježbaju u Turskoj

Otac, ministar MUP-a Ramo Isak, još jednom je bio u prvom planu pokazujući svoju zavidnu fizičku konstituciju

  • Mini market

  • 30. Jul. 2023  30. Jul. 2023

  • 8

Nakon što su se prije dvadesetak dana službenim helikopterom provozali do Srebrenice (i natrag) Ramo Isak, ministar unutrašnjih poslova Federacije i njegov sin Arnel, zastupnik (i nesuđeni potpredsjednik) Predstavničkog doma Parlamenta Federacije otišli su na zasluženi odmor. Izbor je pao na poznato tursko ljetovalište Sunmelia.

Na fotografiji koju je na društvenim mržama postavio Arnel Isak uz njega i oca na odmoru je i njegov brat Rusmir, koji se, također, nakratko bavio politikom u Zenici.

alt

Prema objavljenoj fotografiji snimljenoj u "Sunmelia Beach resortu" može se zaključiti da se porodica Isak aktivno odmara, da vrijedno vježba i radi na povećanju svoje „mišićne mase“ u „punom kapacitetu“.

Otac, ministar MUP-a Ramo Isak, još jednom je bio u prvom planu pokazujući svoju zavidnu fizičku konstituciju.

(SB)       

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...