O OVOME BRUJE AMERIKA I ŠPANJOLSKA: Pogledajte golčinu Ivana Rakitića koja je podigla publiku na noge...

Rakitić je bio strijelac jedinog pogotka za Sevillu u 44. minuti u remiju 1:1. 

  • Sport

  • 31. Jul. 2023  

  • 0

Ivan Rakitić oduševio je američku publiku u Detroitu gdje je Sevilla nakon boljih izvođenja 11-eraca savladala engleski Crystal Palace u prijateljskom susretu.

Rakitić je bio strijelac jedinog pogotka za Sevillu u 44. minuti u remiju 1:1. 

Najbolji je to odgovor čelnicima Seville koji mu ne namjeravaju dati produženje ugovora pod istim uvjetima. Rakitić ima još jednu godinu aktualnog ugovora uz plaću od šest i pol miliona eura bruto.

"Ivan je već u određenim godinama, a Sevilla mu neće ponuditi ugovor sličan onom koji ima sada jer joj financijska situacija to ne dopušta", izjavio je za Hinu izvor iz kluba.

Ivan ima 35 godina, no još uvijek planira igrati. Špekuliralo se u posljednje vrijeme i s ponudama iz Saudijske Arabije, ali u klubu tvrde kako njih službeno nema.

Njegovu golčinu Crystal Palaceu pogledajte u nastavku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...