PRIJATELJICA SELENE GOMEZ OTVORILA DUŠU: "Niko me nije prisilio da joj dam bubreg, to je proizašlo iz iskrene dobrote"

Glasine da su se njih dvije posvađale pojavile su se prošle godine kada je Selena nazvala Taylor Swift svojom "jedinom prijateljicom u industriji"

  • Show

  • 03. Avg. 2023  

  • 0

Francia Raisa, glumica poznata po ulozi u seriji "Kako sam upoznala vašeg oca", donirala je 2017. bubreg pop zvijezdi Seleni Gomez koja se borila s lupusom, autoimunom i upalnom bolešću koja može uzrokovati zatajenje organa. Iako je transplantacija bila uspješna, glasine da su se njih dvije posvađale pojavile su se prošle godine kada je Selena nazvala Taylor Swift svojom "jedinom prijateljicom u industriji".

Internet je tada podivljao od nagađanja da Francia zapravo nije dobrovoljno donirala svoj bubreg, već da je dovedena u nezgodnu poziciju da spasi Selenu, donosi E! online. Sada se napokon oglasila i Raisa.

"Već sam to rekla. Bilo je to jednostavno vrijeme kada sam osjetila, onako baš od srca da trebam to učiniti. Nitko me ni na što nije tjerao. To je proizašlo iz iskrene dobrote i od tada sam blagoslovljena", kazala je Francia u epizodi "Good Guys" podcasta od 1. kolovoza. Što se tiče njezine svađe sa Selenom o kojoj se pričalo, 35-godišnja Francia je otvoreno rekla: "Ne postoji tu nikakva priča." Ipak, priznala je da nije mogla ni zamisliti da će donacija bubrega izazvati toliku pomutnju i na kraju postati nešto čime se svijet interneta toliko hrani. Ovo nije bio prvi put da je Francia progovorila o tome što ju je navelo da donira bubreg Seleni.

"Saznala sam da smo odgovarajući par na način na koji nisam očekivala. Jednog dana dobila sam telefonski poziv od Selene i ona je rekla: ‘Ti odgovaraš!", rekla je za Self 2018. U to je vrijeme Francia zbog toga bila ljuta jer je netko priopćio vijest Seleni prije nje. U srpnju ove godine Selena je odala počast Franciji na njezin rođendan, nazvavši glumicu "posebnim ljudskim bićem" u objavi na Instagramu.

"Bez obzira kamo nas život odvede, volim te", napisala je Gomez.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...