BEĆIROVIĆ ODBRUSIO DODIKU: "Milorade, nije dobro da se previše nerviraš..."

"Na svaku Dodikovu uvredu prema Bošnjacima odgovaram poštovanjem prema Bošnjacima, Srbima, Hrvatima i svim građanima Bosne i Hercegovine", poručio je Bećirović.

  • Politika

  • 03. Avg. 2023  

  • 8

Član Predsjedništva BiH Denis Bećirović se stvarno sam o sebi zabavio, napisao je večeras predsjednik RS Milorad Dodik na svom Twitter nalogu.

 

"Šta je on to umislio? Da može da predstavlja sve u BiH? Bećirović stalno zaboravlja pa ga treba stalno podsjećati da je on predstavnik muslimana u Predsjedništvu BiH, da su ga oni birali i može da priča samo u njihovo ime", poručio je Dodik i dodao da "BiH nije samo muslimanska, nije nikad bila niti će ikad biti".

"Po Ustavu ona je sastavljena od dva entiteta i tri konstitutivna naroda. Znači, Bećirović je samo jedna trećina Predsjedništva BiH i treba konačno da počne da se tako i ponaša", naveo je Dodik.

Ubrzo je stigla i reakcija Bećirovića na uvrede predsjednika manjeg bh. entiteta.

"Nije dobro da se Dodik previše nervira. A što se mene tiče, nastavljam samo ARGUMENTIMA i ČINJENICAMA. Ko ima argumente njemu ne trebaju psovke i uvrede. Na svaku Dodikovu uvredu prema Bošnjacima odgovaram poštovanjem prema Bošnjacima, Srbima, Hrvatima i svim građanima Bosne i Hercegovine", poručio je Bećirović.

Nije dobro da se Dodik previše nervira. A što se mene tiče, nastavljam samo ARGUMENTIMA i ČINJENICAMA. Ko ima argumente...

Posted by Dr. Denis Bećirović on Thursday, 3 August 2023

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...