SPEKTAKULARNI TRANSFERI, UŽIVO: Barcelona vraća legendarnog napadača, Gvardiol ruši rekord svih vremena...

Mnogi klubovi su zainteresirani za njega, ali prvak Europe ponudit će mu novi ugovor.

  • Sport

  • 04. Avg. 2023  

  • 0

Ljetni prijelazni rok traje u svim ligama, a ovo su najnovije vijesti.

Čileanac Alexis Sanchez (34) mogao bi se vratiti u Barcelonu. Kako javlja čileanski novinar Jose Tomas Fernandez Pumarino, čelnici Barcelone sastat će se sa Sanchezom, koji je slobodan igrač, te pokušati dogovoriti njegov dolazak. Trebao bi biti jeftinija zamjena za Ousmanea Dembelea, koji odlazi u PSG.

Gvardiol stigao u Manchester

Čini se da će danas konačno završiti saga oko transfera Joška Gvardiola u Manchester City. Hrvatski reprezentativac navodno je stigao obaviti ljekarske preglede i potpisat će ugovor. City će platiti 100 miliona eura s bonusima, što je rekordna svota za odbrambenog igrača. Srušit će i hrvatski rekord, koji sad drži Mateo Kovačić s transferom od 45 miliona eura.

U mešuvremenu, Manchester City nema namjeru prodavati Bernarda Silvu, piše Fabrizio Romano. Mnogi klubovi su zainteresirani za njega, ali prvak Europe ponudit će mu novi ugovor.

Arsenal krenuo po Rayu

Golman David Raya (27) velika je želja Arsenala, koji je za njega poslao prvu ponudu. No Rayin klub Brentford ju je odbio, piše Mirror. Pretpostavlja se da će za Španjolca Arsenal morati izdvojiti oko 30 miliona eura. Ušao je za zadnju godinu ugovora.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...