DOBRODOŠLICA NA VLAŠIĆU: Jusuf Nurkić se priključio pripremama reprezentacije BiH

Zmajevi će danas od 16 sati na Vlašiću odigrati još jedan prijateljski meč protiv selekcije Obale Slonovače.

  • Sport

  • 05. Avg. 2023  05. Avg. 2023

  • 0

Jusuf Nurkić, košarkaš Portland Trail Blazersa, danas se priključio pripremama košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine.

NBA zvijezda stigla je na Vlašić, te je na taj način kompletiran naš tim koji će igrat pretkvalifikacije za Olimpijske igre.

Zmajevi će danas od 16 sati na Vlašiću odigrati još jedan prijateljski meč protiv selekcije Obale Slonovače.

Od ponedjeljka bh. tim će trenirati u Sarajevu, a u petak odlaze na turnir olimpijskih pretkvalifikacija u Poljskoj.

Pretkvalifikacije za OI igrat će se u Poljskoj od 12. do 20. augusta, a BiH je u grupi B sa domaćinom, Mađarske i Portugala. Prve dvije ekipe plasirat će se u polufinale gdje će igrati s najbolja dva tima iz grupe A - Češka, Izrael, Estonija, Sjeverna Makedonija.

Jusuf Nurkić se danas priključio pripremama košarkaške reprezentacije BiH, koja će popodne (16 sati) na Vlašiću odigrati...

Objavljuje KSBiHSubota, 5. kolovoza 2023.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...