HOĆE LI JELENA TRIVIĆ NA MEGDAN STANIVUKOVIĆU: "Moguće je da budem kandidat za gradonačelnika Banjaluke"

Obzirom da nam predstoje lokalni izbori, u najvećem broju lokalnih zajednica vjerujem da ćemo nastupiti zajedno s drugim strankama opozicije - kaže Trivićeva

  • Politika

  • 07. Avg. 2023  

  • 0

Mi svakog ko se bori protiv režima smatramo našim saradnikom, ma šta ružno o nama rekao. Ne odgovaramo na prozivke iz opozicije, jer je naš jedini politički protivnik režim, ali i pomagači režima koji se formalno deklarišu kao opozicija - rekla je u intervjuu za Srpskainfo predsjednica Narodnog fronta, Jelena Trivić.

Ona je najavila i mogućnost da se kandidira za gradonačelnicu Banja Luke. 

– Obzirom da nam predstoje lokalni izbori, u najvećem broju lokalnih zajednica vjerujem da ćemo nastupiti zajedno s drugim strankama opozicije. Narodni front će stati uz mnoge kandidate iz opozicionih stranaka poput Ljubiše Petrovića, a vjerujemo i da će opozicija stati iza kvalitetnih kandidata koje će predložiti Narodni front u pojedinim lokalnim zajednicama – kaže Trivićeva.

Što se tiče “opšte borbe protiv režima”, odnosno borbe protiv SNSD i Milorada Dodika, kaže da je NF spreman na svaki vid saradnje sa drugim strankama u cilju rušenja režima.

– Ali, ne sa onima koji su pod Dodikovim skutima, poput Stanivukovića. O tome treba da razmišljaju u PDP. Mi smo, kao stranka, vrlo precizni po tom pitanju. I nepokolebljivi u stavovima koje iznosim. Narod je prepoznao odlučnost Narodnog fronta da bude istinska alternativa i to osjetim na svakom koraku, a najveći dio vremena provodim na terenu širom Republike Srpske – rekla je  Jelena Trivić za Srpskainfo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...