HOROR U GRČKOJ: U neredima Dinamovih navijača ima mrtvih, desetine povrijeđenih... (VIDEO)

Neki hospitalizirani su u bolnicu dovedeni u jako teškom stanju.

  • Hronika

  • 08. Avg. 2023  

  • 0

Užasne vijesti stižu iz Grčke. U neredima koji su se jučer dogodili ispred stadiona u Atini život je izgubio 22-godišnji navijač AEK-a, javljaju grčki mediji.

Grci su sinoć izvijestili kako je u ponedjeljak navečer oko 200 navijača Dinama, usprkos zabranama, krenulo prema Atini gdje su se u večernjim satima sukobili s domaćinima u kvartu Nea Filadelfia.

Situacija je izmakla kontroli kada se grupa hrvatskih navijača našla u krugu stadiona i krenula tući sve oko sebe. Na kraju je intervenirala policija koja je na kraju uhapsila više navijača, a više od 10 ljudi, među kojima su i Grci i Hrvati, je završilo u bolnici.

Neki hospitalizirani su u bolnicu dovedeni u jako teškom stanju, a nešto kasnije Grci su javili i tužnu vijest da je preminuo 22-godišnjak koji je dovezen s ubodnim ranama napravljenim oštrim predmetom. Sport24 javlja kako se u jednom trenutku pojavila i informacija o drugoj smrti od posljedica nereda. Navodno je život izgubila i maloljetna osoba, no Grci pišu kako za to nema potvrde.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...