PJEVAČ RASPRODAO TRI "ARENE": Dino Merlin ruši sve rekorde u Beogradu, neviđeno interesovanje publike za koncerte

Zbog ogromnog interesovanja publike postoji mogućnost da bh. pjevač zakaže i peti koncert u Areni

  • Estrada

  • 08. Avg. 2023  08. Avg. 2023

  • 3

Dino Merlin rasprodao je karte za tri beogradske Štark arene i trenutno su su u prodaji karte za četvrtu, pišu mediji u Srbiji.

Prema medijskikm navodima, zbog ogromnog interesovanja publike postoji mogućnost da bh. pjevač zakaže i peti koncert u Areni.

Kako je potvrdio direktor Štark arene, Goran Grbović, kapacitet Štark Arene kada je riječ o koncertima je oko 15.000 plus VIP lože, što maksimalno može da izađe na 17.000 ljudi. Kada se taj maksimalni broj od 17.000 pomnoži sa četiri koncerta, dolazi se do cifre od 68.000 ljudi.

I dok najavljeni koncerti popularnog bh. estradnog umjetnika izazivaju do sada neviđen interes publike u Beogradu i ruše sve rekorde u prodaji karata, online peticiju koja je pokrenuta za zabranu ulaska Dine Merlina u Srbiju je do sada potpisalo 59.469 ljudi. Potpisnici nisu samo iz Srbije, već i iz Toronta, Australije, Francuske, Njemačke, Beča, prenosi Blic.

Podsjetimo, Dino Merlin je u Beogradu zakazao koncerte za 18. 19. 21. i 22. novembar, od kojih su tri rasprodata, a za četvrti se očekuje da će i on u rekordnom roku biti popunjen. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...